+31(0)6-37440419 info@riannesportel.com

Reisdata & aanmelden

De reis van je leven!

Reisdata 2023

Alle reizen van 2023 gaan definitief door!

• 23-30 april – Meivakantie Tienerweek* – met Rianne Sportel & Larissa van Beek [nog 4 plekken]
Iedereen is welkom, en jongeren vanaf 9 jr met hun (groot)ouders in het bijzonder.
*Meer info zie onderaan deze pagina.

• 7-14 mei – met Rianne Sportel & Clementine Noordzij [vol]

• 28 mei-4 juni – met Rianne Sportel & Godfried Kleinsmann [vol]

 1-8 oktober – met Rianne Sportel & Marike van IJssel [vol]

• 8-15 oktober – met Rianne Sportel & Caroline de Boer [nog 1 plek]

Reisdata voor 2024 volgen binnenkort. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Welkom op deze onvergetelijke en hart-openende reis!

Na de reis & reisbegeleiders

> Het is zeer aan te raden om na de reis enkele dagen zo weinig mogelijk te plannen, om rustig te kunnen landen en integreren thuis.

> Alle reizen worden begeleid door Rianne Sportel en een ondersteunend begeleider samen.

> Let op: het zijn tussen de dolfijnen en deelnemen aan het programma kan zeer zeker helend zijn. Life changing zelfs. Ook zijn alle persoonlijke processen helemaal welkom. Dit is echter geen ’therapie-reis’: we gaan er vanuit dat iedereen die meegaat op reis verantwoordelijkheid voor zichzelf neemt, en zichzelf kan ‘dragen’ in sociale, emotionele en energetische processen. Ouders blijven verantwoordelijk voor hun kinderen. De reisbegeleiders zijn er ter ondersteuning.

Aanmelden dolfijnreis

Alle reizen van 2023 gaan definitief door.
(De reizen kunnen doorgang vinden bij minimaal 11 deelnemers.)
Er is plek voor maximaal 16 deelnemers.

Op alle dolfijnreizen zijn de Garantieregeling & Reisvoorwaarden van toepassing.

Je bent van harte welkom contact op te nemen als je eerst verder kennis wilt maken, of om vragen of overwegingen te delen.

Al duidelijk dat je op dit onvergetelijke avontuur wilt? Welkom aan boord!

Jouw boeking en procedure

1. Meld je aan door een mail te sturen naar info@riannesportel.com . Vermeld daarbij je telefoonnummer en welke reisweek je mee wilt.

2. Rianne zal contact met je opnemen. Als er plek is op jouw gewenste reis, zal zij je het boekingsformulier toezenden en informatie over de volgende stappen.

! Je boeking is pas definitief na bevestiging van Rianne. Boek geen vluchten voordat je groen licht van ons hebt gekregen!

3. Na het invullen van het boekingsformulier ontvang je van Dolfijnreizen & meer (handelsnaam van Rianne Sportel) een boekingsbevestiging en factuur. Kort daarna ontvang je een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking.

Als je meer dan 6 weken voor vertrek inschrijft, zullen we je vragen om eerst een aanbetaling van €300 te doen.

Het is eventueel mogelijk om in termijnen te betalen, tenzij de reisdatum 6 weken of minder na datum van boeking ligt. Dan dient de gehele reissom in één keer te worden voldaan.

4. Zodra er minimaal 11 inschrijvingen zijn voor de reis, volgen de volgende stappen en ontvang je informatie over het boeken van de vluchten. Nogmaals: boek geen vluchten voordat je groen licht van ons hebt gekregen.

 

De reis begint op het moment dat je JA zegt!

Garantie geregeld!

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Dolfijnreizen & meer (handelsnaam van Rianne Sportel) gebruik van STO Garant. Deze garantieregeling is van toepassing op al onze dolfijnreizen.

Meer informatie hierover vind je in onze Garantieregeling & reisvoorwaarden. Je vindt de inhoud en voorwaarden van deze garantieregeling ook op de website van STO Garant: www.sto-garant.nl/downloads.

STO garantieregeling dolfijnreizen & meer Rianne Sportel
VvKR Logo Rianne Sportel Dolfijnreizen & Meer

Vereniging voor Kleine Reisorganisaties

Dolfijnreizen & meer is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Meer informatie vind je op www.vvkr.nl 

Trees for All

Om een concrete bijdragen te leveren aan een duurzame wereld en de CO2 uitstoot van onze reizen deels te compenseren, werken we samen met stichting Trees for All. Per reis zullen we een deel van de opbrengst doneren aan Trees for All, waarmee zij bossen en bomen planten in Nederland en het buitenland. Meer over Trees for All kun je vinden op: https://treesforall.nl/

Ook zijn we aan het kijken naar de verschillende manieren waarop we een duurzame bijdrage kunnen leveren aan het leefgebied van de dolfijnen in de Rode Zee. Meer informatie volgt.

Trees for All dolfijnreizen & meer dolfijnreis Rianne Sportel

Aanmelden Dolfijnreis

Aanmelden voor dit onvergetelijke avontuur? Of liever eerst even kennis maken, je vragen of overwegingen bespreken? Stuur een mail met daarin je gewenste reisweek en je telefoonnummer, zodat ik contact met je kan opnemen.

Stuur een mail naar: info@riannesportel.com 

Ontdek verder

*Meivakantie Tienerweek aanvullende informatie – 23-30 april 2023

Iedereen welkom, jongeren vanaf 9 jaar met hun (groot)ouder(s) in het bijzonder.

Hoe bijzonder zou het zijn om samen met je kind deze onvergetelijke vakantie te beleven?
En hoe gaaf zou het zijn om samen met je ouders tussen de dolfijnen te zwemmen, en tegelijk nieuwe vrienden te maken aan boord van een grote boot?!

Tijdens deze meivakantie week verwachten we vooral veel jongeren (vanaf 9 jaar) met hun (groot)ouders te verwelkomen. Maar natuurlijk is iedereen welkom!

Het programma en de begeleiding op de boot zullen zoals altijd afgestemd zijn op de aanwezigheid van de dolfijnen, en in het bijzonder nu ook op de jongeren én hun ouders.

Als de dolfijnen thuis zijn, zwemmen we meerdere keren per dag met ze samen. Ook zullen we de meeste mooie vissen en wonderlijke waterwezens ontmoeten, wanneer we snorkelen bij de koralen van het rif.

Op de boot hebben we alle tijd en ruimte om lekker te niksen, te doen waar je zin in hebt, spelletjes spelen, boekje lezen, tekenen, waterplonsen, lachen, dansen/bewegen, zingen en uitrusten. We genieten van het heerlijke eten, en je kunt slapen in je eigen hut of op het dek onder de prachtige sterrenhemel!

Verder kijken we in het moment waar behoefte aan is. Soms zullen we gezellig met elkaar als groep iets ondernemen, zoals een speels samenzijn of deelronde om elkaar te horen. Soms zullen we samen met de jongeren iets doen, en kunnen de ouders met de andere begeleider bijvoorbeeld lekker samen mediteren, delen, of juist even luieren en uitrusten. 😉 En er zal vast van alles ontstaan wat we nooit van te voren hadden kunnen bedenken. Doe je mee?! 🙂

Een droomvakantie om nooit te vergeten!

 

Deze meivakantie week wordt begeleid door Rianne Sportel & Larissa van Beek.
We hebben al eerder samen dolfijnreizen georganiseerd en daarnaast meerdere retraites.
Meer informatie over ons vind je hier.

Larissa’s dochter Nyima (dan 12 jr) zal ook meegaan op reis.
We hebben er heel veel zin in! Ga jij ook mee?

Contact

Rianne Sportel / Dolfijnreizen & meer
Herenweg 12d
3732 CM De Bilt
+31(0)6 - 37 44 04 19
info@riannesportel.com

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required