+31(0)6-37440419 info@riannesportel.com

Reisdata & aanmelden

De reis van je leven!

Reisdata 2024

21-28 april – met Rianne Sportel & Lo Hermsen [VOL]

• 28 april-5 mei Familiereis (schoolvakantie)* – met Rianne Sportel & Larissa van Beek [VOL]
*Meer info zie onderaan deze pagina.

15-22 september – met Rianne Sportel & Erica Nap [nog 4 plekken]

• 24 november-1 december – met Rianne Sportel & Clementine Noordzij

• 1-8 december – met Rianne Sportel & tba

Hier vind je het globale programma voor de reizen, en hier de reiskosten.

Reisdata voor 2025 volgen in 2024. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Welkom op deze onvergetelijke en hart-openende reis!

Na de reis

> Het is zeer aan te raden om na de reis enkele dagen zo weinig mogelijk te plannen, om rustig te kunnen landen en integreren thuis. Houdt in ieder geval de dag na de reis vrij, voor het geval je een late terugvlucht hebt. Evenals de avond voorafgaand aan de reis, voor het geval je dan alvast naar een hotel nabij het vliegveld wilt of moet reizen.

> Let op: het zijn tussen de dolfijnen en deelnemen aan het programma kan zeer zeker helend zijn. Life changing zelfs. Ook zijn alle persoonlijke processen helemaal welkom. Dit is echter geen ’therapie-reis’: we gaan er vanuit dat iedereen die meegaat op reis verantwoordelijkheid voor zichzelf neemt, en zichzelf kan ‘dragen’ in sociale, emotionele en energetische processen. Ouders blijven verantwoordelijk voor hun kinderen. De reisbegeleiders zijn er ter ondersteuning.

Aanmelden dolfijnreis

De reizen kunnen doorgang vinden bij minimaal 12 deelnemers.
Er is plek voor maximaal 16 deelnemers.

Op alle dolfijnreizen zijn de Garantieregeling & Reisvoorwaarden van toepassing.

Je bent van harte welkom contact op te nemen om verder kennis te maken, en vragen of overwegingen te bespreken.

Al duidelijk dat je aan dit onvergetelijke avontuur wilt deelnemen? Welkom aan boord!

Jouw boeking en procedure

1. Meld je aan door een mail te sturen naar info@riannesportel.com . Vermeld daarbij je telefoonnummer en welke reisweek je mee wilt.

2. Rianne zal contact met je opnemen. Als er plek is op jouw gewenste reis, zal zij je het boekingsformulier toezenden en informatie over de volgende stappen.

! Je boeking is pas definitief na bevestiging van Rianne. Boek geen vluchten voordat je groen licht van ons hebt gekregen!

3. Na het invullen van het boekingsformulier ontvang je van Dolfijnreizen & meer (handelsnaam van Rianne Sportel) een boekingsbevestiging en factuur. Kort daarna ontvang je een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking.

Als je meer dan 6 weken voor vertrek inschrijft, zullen we je vragen om eerst een aanbetaling van €300 te doen.

Het is eventueel mogelijk om in termijnen te betalen, tenzij de reisdatum 6 weken of minder na datum van boeking ligt. Dan dient de gehele reissom in één keer te worden voldaan.

Vluchten boeken

Zodra er minimaal 12 inschrijvingen zijn voor de reis, sturen wij bericht over de specifieke vluchten die wij adviseren. Meestal boekt het merendeel van de reizigers deze vluchten, waardoor we gezellig als groep reizen.

We vliegen meestal vanuit Brussel Airport of Düsseldorf Airport. Vluchten vanuit Amsterdam zijn de afgelopen jaren vaak veel duurder en snel vol.

Je bent vrij om zelf andere vluchten te boeken, bijvoorbeeld als je eerder heen wilt gaan, of langer in Egypte wilt blijven na de reis. Als je een resort boekt wat aan de route van Marsa Alam airport naar de haven Hamata ligt, kunnen we je oppikken of afzetten bij je resort/hotel. Een lijstje tips voor resorts sturen we bij aanmelding.

Nogmaals: boek geen vluchten voordat je van ons hebt gehoord dat de reis definitief doorgaat.

 

De reis begint op het moment dat je JA zegt!

Garantie geregeld!

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Dolfijnreizen & meer (handelsnaam van Rianne Sportel) gebruik van STO Garant. Deze garantieregeling is van toepassing op al onze dolfijnreizen.

Meer informatie hierover vind je in onze Garantieregeling & reisvoorwaarden. Je vindt de inhoud en voorwaarden van deze garantieregeling ook op de website van STO Garant: www.sto-garant.nl/downloads.

STO garantieregeling dolfijnreizen & meer Rianne Sportel
VvKR Logo Rianne Sportel Dolfijnreizen & Meer

Vereniging voor Kleine Reisorganisaties

Dolfijnreizen & meer is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Meer informatie vind je op www.vvkr.nl 

Trees for All

Om een concrete bijdragen te leveren aan een duurzame wereld en de CO2 uitstoot van onze reizen deels te compenseren, werken we samen met stichting Trees for All. Per reis zullen we een deel van de opbrengst doneren aan Trees for All, waarmee zij bossen en bomen planten in Nederland en het buitenland. Meer over Trees for All kun je vinden op: https://treesforall.nl/

Ook schenken we een deel van de opbrengst aan organisaties die belangrijk werk doen voor de oceanen en het zeeleven, zoals SOS Dolfijn, Action for Dolphins, Sea Shepherd en Plastic Soup Foundation.

We zijn aan het kijken naar de verschillende manieren waarop we een duurzame bijdrage kunnen leveren aan het leefgebied van de dolfijnen in de Rode Zee. Meer informatie volgt.

Trees for All dolfijnreizen & meer dolfijnreis Rianne Sportel

Aanmelden Dolfijnreis

Aanmelden voor dit onvergetelijke avontuur? Of liever eerst even kennis maken, je vragen of overwegingen bespreken? Stuur een mail met daarin je gewenste reisweek en je telefoonnummer, zodat ik contact met je kan opnemen.

Stuur een mail naar: info@riannesportel.com 

*Familie reis (schoolvakantie), aanvullende informatie – 28 april-5 mei 2024

Iedereen is welkom! In het bijzonder jongeren vanaf 9 jaar met hun (groot)ouder(s).

Hoe bijzonder zou het zijn om samen met je kind deze onvergetelijke vakantie te beleven?
En hoe gaaf zou het zijn om samen met je ouders tussen de dolfijnen te zwemmen, en tegelijk nieuwe vrienden te maken aan boord van een grote boot?!

Tijdens deze meivakantie week verwachten we vooral veel jongeren (vanaf 9 jaar) met hun (groot)ouders te verwelkomen. Maar natuurlijk is iedereen welkom, met of zonder kinderen!

In 2023 zijn we voor het eerst met een groep jongeren en hun (groot)ouders op reis geweest: het was een groot succes!

De kinderen hebben naar hartelust samen gespeeld, spelletjes gedaan en genoten van de dolfijnen. Ook de ouders konden hun hart ophalen en ontspannen. Ze hebben nieuwe verdieping in het contact met hun kind(eren) ervaren, en hun eigen ontmoetingen met de dolfijnen gehad.

Programma en begeleiding

Het programma en de begeleiding op de boot zullen zoals altijd afgestemd zijn op de aanwezigheid van de dolfijnen, en in het bijzonder deze week ook op de jongeren én hun ouder(s).

Als de dolfijnen thuis zijn, zwemmen we meerdere keren per dag met ze samen. Ook zullen we de meeste mooie vissen en wonderlijke waterwezens ontmoeten, wanneer we snorkelen bij de koralen van het rif.

Op de boot hebben we alle tijd en ruimte om lekker te niksen, te doen waar je zin in hebt, spelletjes spelen, boekje lezen, tekenen, waterplonsen, lachen, dansen/bewegen, zingen en uitrusten. We genieten van het heerlijke eten, en je kunt slapen in je eigen hut of op het dek onder de prachtige sterrenhemel!

Verder kijken we in het moment waar behoefte aan is. Soms zullen we gezellig met elkaar als groep iets ondernemen, zoals een speels samenzijn of deelronde om elkaar te horen. Soms zullen we samen met de jongeren iets doen, en kunnen de ouders met de andere begeleider bijvoorbeeld lekker samen mediteren, delen, of juist even luieren en uitrusten. 😉 En er zal vast van alles ontstaan wat we nooit van te voren hadden kunnen bedenken. Doe je mee?! 🙂

Een droomvakantie om nooit te vergeten!

Deze meivakantie week wordt begeleid door Rianne Sportel & Larissa van Beek.
We hebben al eerder samen dolfijnreizen georganiseerd, inclusief een schoolvakantie week, en daarnaast meerdere retraites. Larissa’s zoon Jair (dan bijna 11 jr) zal ook meegaan op reis.
Meer informatie over ons vind je hier.

> Houdt er rekening mee dat jullie in ieder geval de dag na de reis vrijhouden, voor het geval je een late terugvlucht hebt. Evenals de avond voorafgaand aan de reis, voor het geval je dan alvast naar een hotel nabij het vliegveld wilt of moet reizen.

We hebben er heel veel zin in! Ga jij ook mee?

Ontdek verder

Contact

Rianne Sportel / Dolfijnreizen & meer
Herenweg 12d
3732 CM De Bilt
+31(0)6 - 37 44 04 19
info@riannesportel.com

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required