+31(0)6-37440419 info@riannesportel.com

Reisbegeleiders

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Dolfijnreizen met bezieling

De reizen worden met veel liefde, passie en toewijding georganiseerd door Rianne Sportel.
De reizen zelf begeleid Rianne samen met verschillende ondersteunend begeleiders. Dit zijn stuk voor stuk fantastisch mooie, afgestemde en sensitieve mensen.

Hieronder vind je informatie over ons allemaal. Deze informatie wordt aangevuld wanneer de indeling rond is.

We hebben er enorm veel zin in en ontmoeten je graag!

Reisdata 2023

• 23-30 april – Meivakantie Tienerweek – met Rianne Sportel & Larissa van Beek

• 7-14 mei – met Rianne Sportel & Clementine Noordzij

• 28 mei-4 juni – met Rianne Sportel & Godfried Kleinsmann

1-8 oktober – met Rianne Sportel & Marike van IJssel

• 8-15 oktober – met Rianne Sportel & Caroline de Boer

Zie ook de reisdata & aanmelden pagina.

Rianne Sportel

Alle dolfijnreisweken

Als kind al was ik gek op dolfijnen, en koesterde de droom om ooit met hen te zwemmen. Sinds 2012 ben ik steeds bewuster en actiever met deze prachtige wezens aan het samenwerken, in eerste instantie vooral in de energie. Dit brengt veel vreugde, stroming, speelsheid en verdieping in mij en mijn leven.

In 2017 kwam mijn droom uit: ik ging voor het eerst een week zwemmen met de spinnerdolfijnen van Sataya. Het was een van de mooiste ervaringen die ik tot nu toe in mijn leven had meegemaakt! Het voelde als diep thuiskomen. De immense liefde, kracht en energie die ik heb mogen ervaren is niet te beschrijven.

Reisbegeleiders Rianne Dolfijnreizen & meer Rianne Sportel

Na de reis is er veel verandert in mijn leven, en inmiddels heb ik meerdere onvergetelijke weken mogen zwemmen met de spinners van Sataya. Wanneer ik me afstem op deze ervaring, het gebied en de dolfijnen, ben ik direct weer aanwezig in de ongelooflijk liefdevolle energie. Mijn hart barst open en een intens gevoel van geluk en vreugde vervult me, zoals ik dat ook heb ervaren op de boot.

Op het land begeleid ik mensen individueel en in groepen op de reis van bewustwording en thuisZijn in jezelf. Ik hou ervan ruimte te scheppen en ervaringen te creëren voor ‘diepzielduiken’. Hierin kunnen we ons eigen donker en licht ont-moeten, en onze ware kracht leren kennen.

Via o.a. klank en zang, coaching, opstellingen, rituelen, meditatie en visualisatie, en energetisch-, emotioneel- en lichaamswerk, nodig ik mijzelf en anderen uit om onze eigen waarheid, wijsheid en waardigheid dieper te ontdekken en te belichamen.

Zo kunnen we stap voor stap steeds meer voluit leven en liefhebben. En ten diepste ontspannen, genieten, spelen en bewust creëren wat ons hart en ziel verlangt. Net zoals de dolfijnen, die ons dit prachtig voorleven.

Sinds de reizen naar Sataya mag ik, net als vele anderen, steeds meer als het ware ‘ambassadeur’ zijn van de dolfijn energie op het land. Zo geef ik o.a. dolfijn sessies, dolfijn en walvis meditaties en -workshops.
Ik geniet enorm van de speelsheid, vreugde, verdieping en verbinding die het brengt om met anderen samen te zijn in deze energie!

Al vóór die eerste dolfijnreis in 2017 wist ik: ooit ga ik zelf op deze manier mensen in contact brengen met de dolfijnen. Ik heb zelf veel gereisd en andere reizen georganiseerd. Ik voel me verbonden en thuis op vele plekken op deze mooie aarde. Maar zo bijzonder als een week tussen de dolfijnen, dat is echt ongekend.

Nu mag ik deze grote droom leven, door anderen mee te nemen in de magische ontmoetingen met de “engelen van de zee”.

Voor meer informatie en vragen over de reis, of om verder kennis te maken: bel of mail me gerust.

Liefs,
Rianne

+31-(0)6-37440419
info@riannesportel.com
www.riannesportel.com

Larissa van Beek

Mei vakantie Tienerweek 23-30 april 2023

Mijn twee grootste passies zijn andere culturen en spiritualiteit. Als antropoloog heb ik veel mogen reizen en heb ik zelf ook reizen georganiseerd en begeleid naar het buitenland. Ik voel me sterk verbonden met de natuur en ik ben geïnspireerd door natuurvolkeren.

Als jong meisje was ik al gefascineerd door dolfijnen en het zwemmen met dolfijnen was voor mij echt een droom die uit kwam: om hun liefdes energie en hun speelsheid zo dichtbij te ervaren is een life changing experience.

Reisbegeleiders Larissa van Beek Dolfijnreizen & meer Rianne Sportel

Ik ben een begeleider van zielsgroei: Ik ben er van overtuigd dat iedereen in zichzelf een grote bron van kracht heeft. Met mijn helende en heldere gaven begeleid ik mensen naar hun eigen bron, hun kracht, naar de wens van hun ziel.

Mijn missie is om mensen terug te brengen bij hun Bron, bij hun Essentie wie zij in wezen zijn. Zodat zij ervaren hoe groots zij zijn, en voelen dat zij verbonden zijn met het Al. Al één.

Liefdevolle groet,
Larissa

Al Eén, Centrum voor Zielsgroei
+31-(0)6-40910749
info@aleen.nl
https://aleen.nl/

Clementine Noordzij

Dolfijnreis 7-14 mei 2023

Als sterrenbeeld Kreeft met ascendant Schorpioen, beide watertekens, is het niet zo verwonderlijk dat ik gek ben op zee, strand, zwemmen en de fascinerende onderwaterwereld. Zolang ik me kan herinneren stond er op mijn bucketlist zwemmen met wilde dolfijnen en walvissen.

Tijdens het rouwproces na het verlies van mijn moeder heb ik mij vaak gesteund gevoeld door de dragende, troostende en helende kracht van de walvissen. De walvisklanken brachten mij meteen in een diepe, rustige staat van zijn. Ik voelde mij opgenomen door het universele moederveld dat zij representeren.

Reisbegeleiders Clementine Noordzij Dolfijnreizen & meer Rianne Sportel

Gedurende de zwangerschap van mijn dochter luisterde ik steeds vaker naar meditatieve muziek met dolfijngeluiden. Vrolijke, speelse, levengevende klanken.

Ontzagwekkend was dat ik tijdens de bevalling, terwijl ik nog nooit zo aanwezig was geweest in mijn lichaam, tegelijkertijd een intens mooie transcendente ervaring beleefde, waarbij zowel de walvissen als de dolfijnen mij energetisch begeleidden bij iedere wee. Ze zwommen als het ware mee bij elke golf. Zo moedigden ze me aan en ondersteunden mij op de zware momenten. Dit was ronduit magisch.

Het zwemmen met wilde dolfijnen in het Sataya Reef in Egypte vorig jaar was voor mij dan ook een bijzonder ontroerende ontmoeting en verrijkende ervaring. Een waar thuiskomen. Ik heb er nog altijd niet echt woorden voor. Maar als ik het zou kunnen beschrijven zou het iets zijn als een plotselinge influx naar en expansie van het hart met als gevolg een overweldigende explosie van liefde, vreugde, ontroering en diep ontzag.

Voor mij vormen de dolfijnen een schakel, brug of sleutel tot een hartgedragen bewustzijn. Zij leven ons voor hoe je vrij en toch in verbinding, geheel volgens de natuurlijke wetten kunt leven in vreugde en liefde met zachtheid en compassie. Dat je mag en kunt leven in flow vanuit puur ZIJN.

Dit is wat ik in mijn werk als zangeres/ soundhealer, familieopsteller en rouwbegeleider ook voorsta. Ik neem dit hartgedragen bewustzijn als intentie nu nog dieper verankerd mee na de ervaring met de dolfijnen bij ieder optreden en iedere sessie.

Ik voel me bevoorrecht om samen met Rianne een dolfijnreis te begeleiden en om via mijn stem en presence Rianne, de deelnemers en het veld te ondersteunen.

Hartegroet,
Clementine

+31(0)6-46128815
clementine.noordzij@gmail.com
https://cledesoulcoaching.nl/

Godfried Kleinsmann

Dolfijnreis 28 mei-4 juni 2023

Sinds 2006 zijn de dolfijnen letterlijk mijn leven binnen komen zwemmen doordat ik een opleiding volgde om te leren werken met de energie van de dolfijnen. Daarna ben ik met mijn partner Anna op dolfijnreis gegaan in Sataya. Niet wetende dat we de 11 jaren daarna vele mensen mochten begeleiden in het zwemmen met vrije dolfijnen in de Rode zee.

Een deel van de begeleiding ging over het toelaten en omgaan met het grootse energieveld van eenheid en liefde wat de dolfijnen ons laten zien. We hebben vele harten zien opengaan en kregen regelmatig als feedback dat deze reis levens veranderend was. Rianne was ook regelmatig een van de super enthousiaste deelnemers.

Reisbegeleiders Godfried Kleinsmann Dolfijnreizen & meer Rianne Sportel

De dolfijnen laten ons zien hoe wij veel meer in vreugde en liefde kunnen leven. En dat sluit m.i. helemaal aan bij de transitie tijd waarin we nu leven op aarde. Dit werk mogen doen was voor mij een innerlijke opleiding. Zij hebben mijn hart geopend en in verbinding gebracht met mijn zielenlicht. Ik ben veel meer in mijn midden gekomen en daar pluk ik dagelijks de vruchten van.

Geweldig dat Rianne mij gevraagd heeft om een van haar dolfijnreizen mede te begeleiden. Ik kan niet wachten en ik heb heel veel zin om mijn ervaringen met dolfijnen in praktische en procesmatige zin te delen met de groep.

Ik zie je graag tegemoet.

Dolfijne groet van Godfried

+31(0)6-40117096
Godfriedkleinsmann@gmail.com
https://www.enjoynow.nl/

Contact

Rianne Sportel / Dolfijnreizen & meer
Herenweg 12d
3732 CM De Bilt
+31(0)6 - 37 44 04 19
info@riannesportel.com

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required