+31(0)6-37440419 info@riannesportel.com

Reisbegeleiders

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Dolfijnreizen met bezieling

De reizen worden met veel liefde, passie en toewijding georganiseerd door Rianne Sportel.
De reizen zelf begeleid Rianne samen met verschillende ondersteunend begeleiders. Dit zijn stuk voor stuk fantastisch mooie, afgestemde en sensitieve mensen.

Hieronder vind je informatie over ons allemaal. Zodra de planning rond is met alle begeleiders, wordt hun informatie toegevoegd.

We hebben er enorm veel zin in en ontmoeten je graag!

Reisdata 2023

1-8 oktober – met Rianne Sportel & Marike van IJssel

• 8-15 oktober – met Rianne Sportel & Caroline de Boer

Reisdata 2024

21-28 april

• 28 april-5 mei Schoolvakantie week* – met Rianne Sportel & Larissa van Beek
*Meer info zie onder deze pagina.

15-22 september

• 24 november-1 december

• 1-8 december

Zie ook de reisdata & aanmelden pagina.

Rianne Sportel

Alle dolfijnreisweken

Als kind al was ik gek op dolfijnen, en koesterde de droom om ooit met hen te zwemmen. Sinds 2012 ben ik steeds bewuster en actiever met deze prachtige wezens aan het samenwerken, in eerste instantie vooral in de energie. Dit brengt veel vreugde, stroming, speelsheid en verdieping in mij en mijn leven.

In 2017 kwam mijn droom uit: ik ging voor het eerst een week zwemmen met de spinnerdolfijnen van Sataya. Het was een van de mooiste ervaringen die ik tot nu toe in mijn leven had meegemaakt! Het voelde als diep thuiskomen. De immense liefde, kracht en energie die ik heb mogen ervaren is niet te beschrijven.

Reisbegeleiders Rianne Dolfijnreizen & meer Rianne Sportel

Na de reis is er veel verandert in mijn leven, en inmiddels heb ik meerdere onvergetelijke weken mogen zwemmen met de spinners van Sataya. Wanneer ik me afstem op deze ervaring, het gebied en de dolfijnen, ben ik direct weer aanwezig in de ongelooflijk liefdevolle energie. Mijn hart barst open en een intens gevoel van geluk en vreugde vervult me, zoals ik dat ook heb ervaren op de boot.

Op het land begeleid ik mensen individueel en in groepen op de reis van bewustwording en thuisZijn in jezelf. Ik hou ervan ruimte te scheppen en ervaringen te creëren voor ‘diepzielduiken’. Hierin kunnen we ons eigen donker en licht ont-moeten, en onze ware kracht leren kennen.

Via o.a. klank en zang, coaching, opstellingen, rituelen, meditatie en visualisatie, en energetisch-, emotioneel- en lichaamswerk, nodig ik mijzelf en anderen uit om onze eigen waarheid, wijsheid en waardigheid dieper te ontdekken en te belichamen.

Zo kunnen we stap voor stap steeds meer voluit leven en liefhebben. En ten diepste ontspannen, genieten, spelen en bewust creëren wat ons hart en ziel verlangt. Net zoals de dolfijnen, die ons dit prachtig voorleven.

Sinds de reizen naar Sataya mag ik, net als vele anderen, steeds meer als het ware ‘ambassadeur’ zijn van de dolfijn energie op het land. Zo geef ik o.a. dolfijn sessies, dolfijn en walvis meditaties en -workshops.
Ik geniet enorm van de speelsheid, vreugde, verdieping en verbinding die het brengt om met anderen samen te zijn in deze energie!

Al vóór die eerste dolfijnreis in 2017 wist ik: ooit ga ik zelf op deze manier mensen in contact brengen met de dolfijnen. Ik heb zelf veel gereisd en andere reizen georganiseerd. Ik voel me verbonden en thuis op vele plekken op deze mooie aarde. Maar zo bijzonder als een week tussen de dolfijnen, dat is echt ongekend.

Nu mag ik deze grote droom leven, door anderen mee te nemen in de magische ontmoetingen met de “engelen van de zee”.

De eerste reis die ik meehielp te organiseren was al voor 2020 gepland, maar toen ging het feest niet door vanwege de wereldsituatie. Sinds 2022 organiseer ik zelf meerdere reizen per jaar. Nu in de gedegen bedding van mijn eigen reisorganisatie “Dolfijnreizen & meer”.

Voor meer informatie en vragen over de reis, of om verder kennis te maken: bel of mail me gerust.

Liefs,
Rianne

+31-(0)6-37440419
info@riannesportel.com
www.riannesportel.com

Larissa van Beek

Schoolvakantie reisweek 28 april-5 mei 2024

Mijn twee grootste passies zijn andere culturen en spiritualiteit. Als antropoloog heb ik veel mogen reizen en heb ik zelf ook reizen georganiseerd en begeleid naar het buitenland. Ik voel me sterk verbonden met de natuur en ik ben geïnspireerd door natuurvolkeren.

Als jong meisje was ik al gefascineerd door dolfijnen en het zwemmen met dolfijnen was voor mij echt een droom die uit kwam: om hun liefdes energie en hun speelsheid zo dichtbij te ervaren is een life changing experience.

Reisbegeleiders Larissa van Beek Dolfijnreizen & meer Rianne Sportel

Ik ben een begeleider van zielsgroei: Ik ben er van overtuigd dat iedereen in zichzelf een grote bron van kracht heeft. Met mijn helende en heldere gaven begeleid ik mensen naar hun eigen bron, hun kracht, naar de wens van hun ziel.

Mijn missie is om mensen terug te brengen bij hun Bron, bij hun Essentie wie zij in wezen zijn. Zodat zij ervaren hoe groots zij zijn, en voelen dat zij verbonden zijn met het Al. Al één.

Liefdevolle groet,
Larissa

Al Eén, Centrum voor Zielsgroei
+31-(0)6-40910749
info@aleen.nl
https://aleen.nl/

Marike van IJssel

Dolfijnreis 1-8 oktober 2023

Als Zeeuws meisje is de zee altijd een magische plek voor mij geweest, en nog steeds word ik er naar toe getrokken en kom ik er helemaal tot rust. De zee zit in mijn bloed. Het geluid van de golven, de zilte lucht, de schatten die er te vinden zijn, de zandkorrels die je overal vindt als je allang weer thuis bent.

Maar ook de diepe wijsheid van de zee beroert mijn zeemeerminnenziel. De zee is al zo oud, heeft al van alles zien komen en gaan. De zee kent het in- en uitademen, het cyclische van eb en vloed, van de verbondenheid met de maan en de oneindige stroom. Allemaal dingen die ik meeneem in mijn dagelijks leven. Meebewegen met de golven, weer overeind komen na een golf, en stevig met mijn voeten op de grond blijven staan als het woest is.

Reisbegeleiders Marike van IJssel Dolfijnreizen & meer Rianne Sportel

De allereerste keer dat ik wilde dolfijnen zag was op een boot voor de kust van California, en de tranen stroomden over mijn wangen. Ik heb alle “ohs en ahs” van de medepassagiers van me af laten glijden en in stille verwondering meebewogen met de “pod”.

Toen was het verlangen geboren om een keer te gaan zwemmen met hen. Die mogelijkheid kwam een paar jaar later met Anna en Godfried in het rif van Sataya. Dat was een diepe ervaring van thuiskomen, vanaf het moment dat ik in het water lag en de boodschap ”hehe ben je daar eindelijk” doorkwam. Het lijntje dat toen gelegd is, is alleen maar sterker geworden door de jaren die volgden.

Begin 2020 ben ik bij Joan Ocean in Hawaii geweest voor een heel bijzondere week zwemmen met dolfijnen en walvissen. Haar wijsheid en vertrouwdheid met de essentie van deze wezens heeft me diep geraakt. En het kunnen luisteren naar de boodschappen uit de zee is verder verfijnd.

Toen ik in de zomer van 2021 in Mallorca weer tussen de oh-en-ah roepende mensen stond toen we met een boot dolfijnen tegen kwamen kon ik van binnen zeggen ”als er iets is dat ik moet weten, dan sta ik hier”. Prompt kwamen er een aantal dolfijnen meezwemmen op de plek waar ik stond. Hun boodschap was: “Hou vol, wij doen hier onder water ons werk, met de heilige geometrische figuren, en jij moet jouw heilige werk boven water doen. Weet dat wij je steunen”. Je begrijpt het al: de tranen stroomden weer volop.

Als ik nu met het winterzwemmen in Nederlandse zee stap dan roep ik de dolfijnen aan, om het veld van bewustzijn en verbinding te voeden. Zodat die energie van onvoorwaardelijke en oneindige liefde steeds meer mensen mag raken.

Ik kijk er heel erg naar uit samen met Rianne deze week in Sataya vorm te geven en zal mijn ervaring in intentional creativity, systemische opstellingen, vrouwencirkels en rituelen, rouwbegeleiding, vanuit de Geluksroute en (Keltisch) sjamanisme met me meenemen.

En de boodschap die ik altijd van mijn pod hoor: “Joy is the ultimate creator”

Marike van IJssel

marikevanijssel@gmail.com
IJsselstroom – Praktijk voor WelZijn
Meraki – Intentional creativity
www.cirkelvanveerkracht.nl
www.geluksroute.nu

Caroline de Boer

Dolfijnreis 8-15 oktober 2023

Water heeft een grote aantrekkingskracht op mij, water zien, water voelen en in het water Zijn! Het mij gedragen weten door het water, omhuld door die zachte bedding en alles wat ik niet meer nodig heb kan afvloeien in het water.

Het onderwaterleven is magisch, er is zoveel leven in zo’n grote diversiteit in allerlei wonderlijke creaties. Van groot tot heel klein en alles beweegt zich in samenhang met elkaar. Meestal zien we het water van bovenaf en hebben we geen idee wat voor leven zich daar in de diepte afspeelt.
Turquoise blauw in al zijn facetten, hoe heerlijk om hier naar te kijken en hierdoor te zijn omgeven.

Reisbegeleiders Caroline de Boer Dolfijnreizen & meer Rianne Sportel

Op het Sataya rif komt dit voor mij allemaal bij elkaar! Het water, het oneindige blauw, het samenzijn, het spelen, het delen, lekker eten en natuurlijk de dolfijnen! Want wow, hoe gaaf om een aantal dagen zo dichtbij de dolfijnen te zijn, om naar ze uit te kijken, met ze te zwemmen, om hun speelsheid, de lichtheid, het gracieuze en om de liefde en verbinding van de dolfijnen te zien en deze ook te voelen. Aangeraakt worden door Liefde! Dat is misschien wel hoe ik deze week het beste kan omschrijven.

Ik kijk er naar uit om opnieuw naar het Sataya rif te gaan en samen met Rianne voor een mooie bedding te zorgen voor onze eigen “Pod”, de groep die we vormen wanneer we met elkaar op reis zijn.

Diep ziel duiken, plezier maken, zingen, sterren kijken, snorkelen, spelen, luieren en elkaar werkelijk mogen zien.
Welkom!

Hartegroet,
Caroline

carodbv@gmail.com

Contact

Rianne Sportel / Dolfijnreizen & meer
Herenweg 12d
3732 CM De Bilt
+31(0)6 - 37 44 04 19
info@riannesportel.com

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required