+31(0)6-37440419 info@riannesportel.com

Dolfijnreizen & meer

Zwemmen met vrije dolfijnen in Egypte

De ultieme vakantie en een diep transformerende reis

Voel jij de roep van de dolfijnen in je hart?

Zin in een week lang totaal ontspannen, genieten en opladen?

Te midden van het heldere turquoise water van het Sataya “Dolfijnenrif” word je gewiegd op de boot en verwarmd door de zon. Je zwemt dagelijks met de dolfijnen en ontdekt de mooiste koraalriffen.

Moeiteloos zak je in de rust, en geniet je van tijdloze dagen vol ruimte, heerlijk eten, gezelligheid, speelsheid, stilte, vreugde en verdieping in jezelf.

Welkom op deze onvergetelijke en hart-openende reis!

Vrij en vreugdevol jezelf zijn!

Sataya Dolphin Reef
Rode Zee van Egypte
8 daagse reis op luxe jacht

  • Opladen, helen, spelen & zijn in een veld van Eenheid & Liefde
  • Respectvolle omgang met al het zeeleven
  • Dagelijks snorkelen met de dolfijnen en bij het rif
  • Vrije tijd en programma elementen (vrijblijvend en afgestemd in het moment) zoals:
    deelrondes, meditatie, zacht lichaamswerk, (kleine) opstellingen, klanken en zingen,
    dansen, stilte, en al wat er wil ontstaan.

Ultiem genieten en diep aangeraakt worden door de magie van de dolfijnen.

Welkom aan boord!

Sataya Dolphin Reef

Thuis van de Langsnuit Spinner dolfijnen.
Meer over de dolfijnen en het prachtige rif.

Sataya dolphin Reef dolfijn rif Egypte dolfijnreis Rianne Sportel

Reisdata 2024

21-28 april [VOL]

28 april-5 mei Schoolvakantieweek [VOL]

• 15-22 september [nog 4 plekken]

• 24 november-1 december

• 1-8 december

Zwemmen met dolfijnen snorkelen spelen dolfijnreis Rianne Sportel

Zwemmen met dolfijnen

Sharky dolfijnreis verblijf op de boot Rianne Sportel

Verblijf op de boot

Snorkelen dolfijnreis zwemmen met dolfijnen Rianne Sportel

Praktische zaken

dolfijnreis begeleiders Larissa en Rianne

Reis-begeleiders

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”

Een prachtig filmpje van onze meeste recente dolfijnreis familieweek (28 april-5 mei 2024). Gemaakt door de 19-jarige Thomas Hofman, die mee was op de reis.

Dit mooie overview-filmpje geeft een goed beeld van de gehele reis. Gemaakt door mijn voorgangster Anna Emich destijds.

Nooit gedacht dat ik zo zou kunnen genieten, van de dolfijnen, het zo mooie rif, van de rust, van het heerlijke eten, de zonsondergang, de sterren die zo mooi fel, dichtbij schitterde en zonsopgang! Niet te vergeten van de mooie mensen om me heen, als zij terug kwamen, hun stralende gezichten, hemels!

Dit was een reis waar ik mezelf heb ontdekt, genot heb ervaren, totaal genoten van het geheel… Dankzij jou Rianne en Larissa…💋 Denk dat jullie aandeel daar een bijzonder grote rol in hebben gespeeld!

Als je me vraagt, “Ga je morgen weer mee?” Dan pak ik nu mijn zwemvliezen en duikbril, en ben erbij!🐬🐬

Sylvia

Wat een cadeau is deze reis geweest. Voor altijd. Er zitten zoveel lagen in. Het begon al voorafgaand aan, en gaat nog door. Het deinen op het rif, de verbinding die ik gevoeld heb in het water met de dolfijnen en op de boot met onze groep en bemanning. Het ‘samen samen’ en ‘rustig, rustig’. De synchroniciteiten, de boodschappen, de zon tot in mijn botten en alle mooi meegenomen ‘zeewater sinus spoelingen’ op de bootjes😄, de sterren, de branding, de kleuren en muziek.
En inderdaad, de zachtheid en het ‘na de reis’, het land dat ook letterlijk weer pijn deed onder mijn voeten toen we weer aan land kwamen en ik zee-benig op schelpjes stond. Vandaag weer een cadeautje uitgepakt dat ik had meegenomen,, een van vele inzichten. Alles golft nog. Dank dank! 🧜‍♀️🐋

Belle

Garantie geregeld!

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Dolfijnreizen & meer (handelsnaam van Rianne Sportel) gebruik van STO Garant. Deze garantieregeling is van toepassing op al onze dolfijnreizen.

Meer informatie hierover vind je in onze Garantieregeling & reisvoorwaarden. Je vindt de inhoud en voorwaarden van deze garantieregeling ook op de website van STO Garant: www.sto-garant.nl/downloads.

STO garantieregeling dolfijnreizen & meer Rianne Sportel
VvKR Logo Rianne Sportel Dolfijnreizen & Meer

Vereniging voor Kleine Reisorganisaties

Dolfijnreizen & meer is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Meer informatie vind je op www.vvkr.nl 

Trees for All

Om een concrete bijdragen te leveren aan een duurzame wereld en de CO2 uitstoot van onze reizen deels te compenseren, werken we samen met stichting Trees for All. Per reis zullen we een deel van de opbrengst doneren aan Trees for All, waarmee zij bossen en bomen planten in Nederland en het buitenland. Meer over Trees for All kun je vinden op: https://treesforall.nl/

Ook schenken we een deel van de opbrengst aan organisaties die belangrijk werk doen voor de oceanen en het zeeleven, zoals SOS Dolfijn, Action for Dolphins, Sea Shepherd en Plastic Soup Foundation.

We zijn aan het kijken naar de verschillende manieren waarop we een duurzame bijdrage kunnen leveren aan het leefgebied van de dolfijnen in de Rode Zee. Meer informatie volgt.

Trees for All dolfijnreizen & meer dolfijnreis Rianne Sportel

Op de hoogte blijven?

Enkele keren per jaar ontvang je een nieuwsbrief met de actuele agenda van alle dolfijnreizen en andere mooie workshops en retraites. ♥

* indicates required

Klaar voor de reis van je leven?

Stuur een mail naar info@riannesportel.com en laat weten voor welke reisweek je interesse hebt.

Rianne zal contact met je opnemen om verder kennis te maken en informatie te verschaffen over de aanmeldprocedure. Zie ook de info op de reisdata & aanmelden pagina.

Je aanmelding is pas definitief na bevestiging van Rianne. Boek geen vluchten voordat je groen licht van ons hebt gekregen.

De reis begint op het moment dat je JA zegt!

Aanmelden

Aanmelden voor dit onvergetelijke avontuur? Of liever eerst even kennis maken, je vragen of overwegingen bespreken? Check de aanmeld-informatie, en stuur een mail met daarin je gewenste reisweek en je telefoonnummer, zodat ik contact met je kan opnemen.

Stuur een mail naar: info@riannesportel.com
Contact

Rianne Sportel / Dolfijnreizen & meer
Herenweg 12d
3732 CM De Bilt
+31(0)6 - 37 44 04 19
info@riannesportel.com

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required