+31(0)6-37440419 info@riannesportel.com

Dolfijnreis ervaringen

Beleef het mee!

Een onvergetelijk en hart-openend avontuur!

Voor velen is de dolfijnreis een life changing ervaring. Ze voelen zich diep aangeraakt in hun hart en ziel. Als een thuiskomen in zichzelf, en in de liefdevolle energie van de dolfijnen.

Maar niks is zo leuk als het van hen zelf te horen! Hieronder een aantal ervaringen van deelnemers. 

“Het was magisch… Mooier dan ik kan beschrijven!”

Dolfijnreis ervaringen groepsfoto Dolfijnreizen & meer Rianne Sportel

Helemaal waar. Er is een voor en een na de dolfijnreis.
Waar je van tevoren denkt “dat landen als we terug zijn zal wel meevallen” ben je volledig gereset en eigenlijk ook de kluts kwijt. Er gebeurd daar iets met je, iets magisch. De pod dolfijnen, de vissen, het zachte water. Maar vooral ook de pod mensen die je daar intens leert kennen.

Nooit eerder heb ik me zo gedragen en gezien gevoeld.
Nooit eerder heb ik zo genoten van andermans vreugde en blijdschap. We waren één. Net als de dolfijnen, in rust en in blijdschap. We dansten en zongen. Huilen en lachen. Spontane intense knuffels.

Ik ben veranderd, ik ben dieper gegaan. Ik ging erin met de intentie “overgave, beleef!” En ik ben met meer dan dat thuisgekomen.
Dank je wel mooi mens, voor jouw openheid en eerlijkheid en dat je ons de mogelijkheid en ruimte gaf onszelf te transformeren. 💙🐬

Shirley

Nooit gedacht dat ik zo zou kunnen genieten, van de dolfijnen, het zo mooie rif, van de rust, van het heerlijke eten, de zonsondergang, de sterren die zo mooi fel, dichtbij schitterde en zonsopgang! Niet te vergeten van de mooie mensen om me heen, als zij terug kwamen, hun stralende gezichten, hemels!

Dit was een reis waar ik mezelf heb ontdekt, genot heb ervaren, totaal genoten van het geheel… Dankzij jou Rianne en Larissa…💋 Denk dat jullie aandeel daar een bijzonder grote rol in hebben gespeeld!

Als je me vraagt, “Ga je morgen weer mee?” Dan pak ik nu mijn zwemvliezen en duikbril, en ben erbij!🐬🐬

Sylvia

Deze reis is nauwelijks in woorden te vangen… Zo dankbaar dat ik er samen met mijn dochter bij kon zijn. Ik ben diep ontroerd door de overvloed in zoveel vormen tijdens de reis: de fantasische groep liefdevolle ouders en oma en de speelse en wijze kinderen die mee waren.

Elke dag dolfijnen, vaak heel speels en dichtbij onze boot. De betoverende interacties die ik met de dolfijnen mocht beleven. Zoveel geschenken die ik in mijn hart meedraag. 

Larissa

In één woord een FANTASTISCHE reis.
Prima voorbereiding, geweldige uitwerking.
Een hele mooie groep lieve mensen, met goede afstemming op elkaar.

Mijn ervaring op de dolfijnreis:
Ik kwam in een oase van rust op de boot en leefde een week lang vol liefde en verzorgd worden met mooie maaltijden, maar ook veel tijd voor de zorg voor mijzelf.
Vele ont-moetingen met de dolfijnen, waarbij ik mij gedragen voelde door de bijzondere en liefdevolle energie, die ik daar ervoer, van zowel de groep als de plek.
Meditaties en ander lichtwerk ondersteunden mijn ervaringen. Zo diep en fijn…..

Met zoveel voldoening kijk ik op  de reis terug.
Jullie, jij en Clementine, waren samen een fantastisch duo.
Alle ervaringen hebben mij weer een grote stap verder gebracht op mijn levenspad.
Dank jullie wel!

Stanny

Voor mij is het effect van het zwemmen met deze prachtige wezens geweest een thuiskomen, een diepe herinnering en verankering van goddelijk(e) licht(heid), de frequentie van pure liefde, nature’s principles en harmonie.

Dolfijnen bieden ons de brug tot de Nieuwe Aarde door haar voor te leven. Door je in deze frequentie te begeven kan je ziel zich laven en sterken, je lichaam diep ontspannen en tot rust komen en krijg je als het ware een sterke impuls van moed en kracht om je unieke bijdrage aan deze wereld met meer vastberadenheid en gevoel van purpose te ontvouwen.

De dolfijnen hebben mij een diep besef van dankbaarheid, ontzag, humbleness and service gegeven en oneindig veel vreugde en speelsheid, de frequentie van joy!

Clementine

Wat een cadeau is deze reis geweest. Voor altijd. Er zitten zoveel lagen in. Het begon al voorafgaand aan, en gaat nog door. Het deinen op het rif, de verbinding die ik gevoeld heb in het water met de dolfijnen en op de boot met onze groep en bemanning. Het ‘samen samen’ en ‘rustig, rustig’. De synchroniciteiten, de boodschappen, de zon tot in mijn botten en alle mooi meegenomen ‘zeewater sinus spoelingen’ op de bootjes😄, de sterren, de branding, de kleuren en muziek.
En inderdaad, de zachtheid en het ‘na de reis’, het land dat ook letterlijk weer pijn deed onder mijn voeten toen we weer aan land kwamen en ik zee-benig op schelpjes stond. Vandaag weer een cadeautje uitgepakt dat ik had meegenomen,, een van vele inzichten. Alles golft nog. Dank dank! 🧜‍♀️🐋

Belle

Man man man wat heb ik genoten van Egypte!

De tempels, de energie, de warme mensen, een week op zee elke dag zwemmen met honderd dolfijnen; alles stond in het teken van overvloed.

De foto’s en film spreken voor zich. Super dankbaar!

De dolfijnenweek werd georganiseerd onder supergoede begeleiding van Rianne Sportel samen met Clementine Noordzij. Rianne gaat in oktober weer 😉

Job

Wat vond ik het fijn om weer eens mede een dolfijnreis te mogen begeleiden. Een licht energieveld van zijn dat eigenlijk samen met de vele dolfijnen zichzelf ontvouwd. Allemaal mooie mensen met allen de neus dezelfde kant op.

Persoonlijk heeft de reis mij geholpen om alleen nog maar mijn hart te volgen in overgave en vertrouwen. En de dolfijnenergie is daar ondersteunend in voor mij.

Heb jij de droom om fysiek met vrije dolfijnen te zwemmen? Dan raad ik je van harte aan om dat via Rianne te doen.
Hoe dan ook wens ik je een dolfijne (levens) reis.

Godfried

Voor mij was het een wonderbaarlijk mooie reis om zes dagen op de boot te zijn in het Satayareef en zo vaak als mogelijk was met de dolfijnen te zwemmen. Ik heb het als heel bijzonder ervaren om ze op deze manier, heel dichtbij, te kunnen ervaren en te ontmoeten.

Ik vond de reis van het begin en zelfs na het eind heel goed begeleid. Voor de reis kreeg ik al genoeg informatie om me goed voor te bereiden en op de boot was alles tiptop verzorgd.

Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat er verbetert zou kunnen worden. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede begeleiding en een prachtige reis.

Catharina

Het effect van de dolfijnreis? Voor mij is de kern: boodschappers van eenheid en liefde die uitnodigen tot acceptatie, speelsheid en vreugde! 🤩🐬💖✨

Annemarie

Wauw, wat was het Sataya rif zo’n prachtige krachtplek! Samen met de zon, het fluwelen zachte zoute water en de intentie van de groep, met wie ik een week op het rif verbleef, werden hoge frequenties zeer voelbaar. Alsof de sluier tussen werelden erg dun werd en mijn intuïtie extra scherp en fijngevoelig was voor allerlei synchroniciteiten.

De dolfijnen, de immer emotioneel wijze en intelligente wezens, voelden mij en mijn energie goed aan. Met hun sonar en geklik, scanden ze m’n lijf. Ze lieten me toe om verschillende keren mee te zwemmen met hun pod.

Mijn hart werd vervuld van geluk en dankbaarheid. Bovendien gaven ze talrijke geschenken van vreugde, levenskracht, familiewijsheid en vrede. De schildpadden van de Rode Zee kwamen ook dag zeggen, de grote meesters van tijd en verstilling. 🐢

Wat ik kon teruggeven als dank aan deze plek en gehele ervaring, was volop te genieten en me in overgave te stortten. Laten vloeien wat niet meer diende en de herinneringen koesteren. Veel dank aan Rianne en Larissa voor de bedding 💛

Remember you are free
Free like a dolphin in the sea 🐬

Astrid

Ga je met ons mee?
Met je ogen dicht
Of fysiek in de zee
Laat ons deinen in je ziel
Bellen van vreugde blazen
Voel wie we zijn
Geen ik, geen jij
Samen zwemmen
Eén en toch zo vrij
Ga met ons mee
Volg het ritme
van de zee
En wat je in ons ziet
neem je in jezelf mee

Wat een prachtig avontuur hebben Job en ik beleefd met vrije dolfijnen in het Sataya Reef in Egypte. 

Deze dolfijnenreis werd geweldig goed georganiseerd door Rianne. 🙏

Daphne

Het effect van een dolfijnreis? Ik zou zeggen: het wonder van de dolfijnen is dat ze resoneren op een hogere frequentie dan wij. In hun gezelschap verkeren ‘tilt ons op’ naar de frequentie waarop onze eigen ziel trilt. Daar waar we liefde, vreugde en muziek zijn. Creatief en speels. Verbonden en sensitief. We verstaan de dolfijnen omdat we ons Zelf beter horen in hun aanwezigheid. Ze zingen het lied van onze ziel en dat voelt….. gelukzalig! 🐬

Erica

Dank je wel lieve prachtige sister. Ontroerd door je woorden van dankbaarheid en liefde, door onze sisterhood en samenwerking, en door je diep doorvoelde wijsheid en liefde voor mens en dolfijn, door het (voor)leven van je missie in het samenbrengen van de aardse en hemelse werelden in de wateren van Sataya🐬✨🙏🏻 

Clementine

Een ervaring met dolfijnen is voor mij nauwelijks in woorden uit te drukken. Mensen zien het aan mijn stralende gezicht en sprankelende ogen, als ze me vragen over de dolfijnreis en ik begin te vertellen over de dolfijnen.

De dolfijnen laten mij mijn ware essentie voelen, het gevoel van Puur Zijn. Alsof alle problemen in de wereld, piekerende gedachten in mijn hoofd, oude overtuigingen of wat mij dan ook maar af houdt van mijn Pure Zijn, in 1 klap wegvallen. En ook bij terugkomst na een dolfijnreis, behoud ik dat gelukzalige, warme gevoel in mijn lijf, dat ik (en ieder ander mens) een oneindig liefdevol wezen ben.

En ik merk dat ik vanuit die krachtige verbinding in en met mijn ziel na een reis ook krachtige besluiten neem, vanuit met hart en ziel. Alsof de angsten lagen en mits-en en maar-en oplossen en alleen de kern overblijft: doen wat mij vreugde geeft, en genieten van het NU.

Larissa

Ontdek verder

Contact

Rianne Sportel / Dolfijnreizen & meer
Herenweg 12d
3732 CM De Bilt
+31(0)6 - 37 44 04 19
info@riannesportel.com

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required