+31(0)6-37440419 info@riannesportel.com

Dolfijnreis ervaringen

Beleef het mee!

Een onvergetelijk en hart-openend avontuur!

Voor velen is de dolfijnreis een life changing ervaring. Ze voelen zich diep aangeraakt in hun hart en ziel. Als een thuiskomen in zichzelf, en in de liefdevolle energie van de dolfijnen.

Maar niks is zo leuk als het van hen zelf te horen! Hieronder een aantal ervaringen van deelnemers. Er worden binnenkort nog meer ervaringen geplaatst op deze pagina.

“Het was magisch… Mooier dan ik kan beschrijven!”

Dolfijnreis ervaringen groepsfoto Dolfijnreizen & meer Rianne Sportel

Helemaal waar. Er is een voor en een na de dolfijnreis.
Waar je van tevoren denkt “dat landen als we terug zijn zal wel meevallen” ben je volledig gereset en eigenlijk ook de kluts kwijt. Er gebeurd daar iets met je, iets magisch. De pod dolfijnen, de vissen, het zachte water. Maar vooral ook de pod mensen die je daar intens leert kennen.

Nooit eerder heb ik me zo gedragen en gezien gevoeld.
Nooit eerder heb ik zo genoten van andermans vreugde en blijdschap. We waren één. Net als de dolfijnen, in rust en in blijdschap. We dansten en zongen. Huilen en lachen. Spontane intense knuffels.

Ik ben veranderd, ik ben dieper gegaan. Ik ging erin met de intentie “overgave, beleef!” En ik ben met meer dan dat thuisgekomen.
Dank je wel mooi mens, voor jouw openheid en eerlijkheid en dat je ons de mogelijkheid en ruimte gaf onszelf te transformeren. 💙🐬

Shirley

Nooit gedacht dat ik zo zou kunnen genieten, van de dolfijnen, het zo mooie rif, van de rust, van het heerlijke eten, de zonsondergang, de sterren die zo mooi fel, dichtbij schitterde en zonsopgang! Niet te vergeten van de mooie mensen om me heen, als zij terug kwamen, hun stralende gezichten, hemels!

Dit was een reis waar ik mezelf heb ontdekt, genot heb ervaren, totaal genoten van het geheel… Dankzij jou Rianne en Larissa…💋 Denk dat jullie aandeel daar een bijzonder grote rol in hebben gespeeld!

Als je me vraagt, “Ga je morgen weer mee?” Dan pak ik nu mijn zwemvliezen en duikbril, en ben erbij!🐬🐬

Sylvia

Wat een cadeau is deze reis geweest. Voor altijd. Er zitten zoveel lagen in. Het begon al voorafgaand aan, en gaat nog door. Het deinen op het rif, de verbinding die ik gevoeld heb in het water met de dolfijnen en op de boot met onze groep en bemanning. Het ‘samen samen’ en ‘rustig, rustig’. De synchroniciteiten, de boodschappen, de zon tot in mijn botten en alle mooi meegenomen ‘zeewater sinus spoelingen’ op de bootjes😄, de sterren, de branding, de kleuren en muziek.
En inderdaad, de zachtheid en het ‘na de reis’, het land dat ook letterlijk weer pijn deed onder mijn voeten toen we weer aan land kwamen en ik zee-benig op schelpjes stond. Vandaag weer een cadeautje uitgepakt dat ik had meegenomen,, een van vele inzichten. Alles golft nog. Dank dank! 🧜‍♀️🐋

Belle

Ontdek verder

Contact

Rianne Sportel / Dolfijnreizen & meer
Herenweg 12d
3732 CM De Bilt
+31(0)6 - 37 44 04 19
info@riannesportel.com

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required