+31(0)6-37440419 info@riannesportel.com

1 op 1 sessies

Voor voluit leven en liefhebben

Individuele sessies

Ik hou enorm van “diepzielduiken”. En nog meer geniet ik wanneer we samen diepzielduiken.

Mijn hart gaat zingen wanneer ik ruimte mag creëren voor transformatie, ont-wikkeling, verbinding en verdieping. Gewoon in het dagelijks leven, maar ook in de veilige, uitnodigende setting van 1 op 1 sessies en in groepsverband.

Hieronder vind je een kort overzicht van de diepzielduiken coaching, individuele opstellingen en dolfijn sessies.
Neem gerust contact op voor meer informatie, en als je vragen of interesse hebt.

Praktisch: individuele live sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis in De Bilt. Online sessies zijn ook mogelijk.
Verzetten of annuleren kan kosteloos tot 48 uur van te voren, per mail of telefoon (bel/app/sms).

Diepzielduiken coaching

Intuïtieve en systemische transformatie coaching, waarbij ik o.a. put uit mijn ervaring met systemisch werk (opstellingen), energetisch-, emotioneel- en lichaamswerk, yoga, reiki, sjamanisme, klank en stembevrijding, werken met energie(velden) en gidsen etc.

Welkom voor losse sessies of verdiepingstrajecten van meerdere sessies.

Praktisch: losse sessie van 2 uur a €150. Als we doorwerken tot max. 2,5 uur €180. Als je een factuur wilt, komt er btw op deze tarieven bij.
Voor verdiepingstrajecten maak ik een aparte prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Diepziekduiken life coaching sessies

Individuele (familie) opstellingen

het systemisch werken geeft oneindige mogelijkheden. Je kunt werkelijk alles opstellen.

Het laat zien en voelen dat alles en iedereen met elkaar verbonden is, en dat we onderdeel zijn van een groter geheel.

Met deze prachtige werkvorm kunnen we op een oordeelloze, liefdevolle en effectieve manier zaken aan het licht brengen, oplossingen vinden en heling ontvangen.

Dieper liggende, onbewuste patronen, dynamieken, verstrikkingen en blokkades worden duidelijk. Ook (onvermoede) kracht- en hulpbronnen kunnen zichtbaar worden.

Dit brengt niet alleen inzicht en helderheid, maar ook de mogelijkheid tot heling en transformatie. Waar belemmerende patronen kunnen worden doorbroken, zal de levensenergie, kracht en liefde weer vrij gaan stromen.

Hierdoor kun je vrijer en gesteund in je eigen leven staan, en de verlangens van jouw hart vormgeven.

Praktisch: losse sessie van 2 uur a €150. Als we doorwerken tot max. 2,5 uur €180.
Verdiepingstrajecten zijn ook mogelijk.

Opstellingen individueel coaching Rianne Sportel
Opstellingen zijn mogelijk als losse sessie, of als onderdeel van een verdiepings-traject.

Dolfijn sessies

Deze bijzondere sessies zijn meestal ‘hands on’. Je komt lekker liggen en glijd als vanzelf in een diepe ontspanning, omhuld en gedragen in de liefdevolle bedding van de dolfijn energie.

We verbinden ons met de essentie van de dolfijnen en vaak ook de walvissen, en laten de heling door hen geinspireerd ontvouwen.

Ik werk met aanraking, stem en klank (soms ook instrumenten). Afgestemd op wat voor jou kloppend en goed voelt.

Praktisch: losse sessie van 1,5 uur a €110. Als we doorwerken tot max. 2 uur €150.
Dolfijnsessie(s) kunnen onderdeel zijn van een verdiepingstraject.

Dolfijn sessies heling coaching Rianne Sportel
“At the center of your being you have the answer; you know who you are and you know what you want.” ~ Lao Tzu

Ik was de geluksvogel die gister die sessie van Rianne mocht ontvangen. Ik kan alleen maar diep buigen voor de ongelovelijke magie van dit werk, en voor jouw enorme helderheid, wijsheid, diepte en zuivere afstemming.
Ik vertrouwde je volledig, en voelde ook jouw vertrouwen in en overgave aan ‘het wetende veld’. Het was echt groots, een shift van dimensies waar ik nog weinig woorden voor heb maar die heel voelbaar is vandaag. Alle kleuren zijn heel helder en intens. Ik voel me meer ‘hier’, meer op Aarde, en ervaar mezelf zowel steviger ‘in de menselijke vorm’ als tegelijk ook oneindig, verbonden met alles en heel zacht diep geraakt… Ik kijk nu al uit naar de volgende sessie, om nog diepere knopen te ontwarren. Wat een magie, zo’n krachtenveld heel concreet, tastbaar op tafel. Dank je wel, lieve soulsister, wijze sjamanenvrouw, ik wens dat heel veel mensen de weg naar jouw praktijk mogen vinden. Oneindig dankbaar!

Marijn

Ik kwam bij Rianne omdat ik een blokkade voelde op mijn eigen stroom in mijn leven. Ik voelde me vast zitten in mijn huidige situatie. Tijdens de opstelling is er veel gebeurd, veel in beweging gezet. Ze nam echt de tijd en de manier waarop Rianne in voelde wat er nodig was en wat er lag in het veld, zorgde ervoor dat er zware stukken terug konden stromen naar waar ze hoorde. Ik ervoer haar als stevig, liefdevol en erg meevoelend in het veld.
Nu een maand of 3 later is er veel gaan stromen en veranderd in mijn leven, soms sta ik er versteld van, wauw het werkt echt! En vrijwel direct na de opstelling begon het al. Ik voel me dichter bij mijn eigen flow en de richting waar ik heen wil is helderder en voelt steviger! Dankjewel lieve Rianne voor dit geschenk!

Liza

Al het 1 op 1 aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). 

“Everything you need to know for your own trauma-healing is within you. You can access it when you are ready to take the risk.” ~ Franz Ruppert

Klaar voor een verdiepend avontuur?

Welkom met al je vragen, overwegingen, aanmeldingen, reviews, of interesse om samen te kijken naar jouw volgende stap. Ik maak graag met je kennis.

Stuur een mail naar: info@riannesportel.com
Contact

Rianne Sportel / Dolfijnreizen & meer
Herenweg 12d
3732 CM De Bilt
+31(0)6 - 37 44 04 19
info@riannesportel.com

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required